Revision! :D ^^

Fy søren. Ja, det er jeg som har valgt å gjøre dette i ferien. Men når en øver og øver og fremdeles har en følelse av at ingenting blir værende i hodet så blir en ganske så lei av å øve. Jeg har nå øvd til fransken i snart 1 uke, og skal fortsette å øve frem til fredag. Men det er ikke bare det jeg skal "øve" til. Denne uken begynner også alle generalprøvene til danseforestillingen som er på torsdag og fredag. Jeg gleder meg så utrolig mye.

Etter denne uken skal jeg så bo hos mine veninner frem til jeg skal reise.  Vi skal gjøre akkurat det vi har lyst til. Blant annet skal vi bade, jeg skal i en bursdag der jeg må kle meg ut som noe som skjedde i 1993, vi skal ha overnatting med alle jentene osv. Vi skal KOSE oss! MEn først og fremst skal jeg overeleve bac'en i fransk. SItter og øver hver dag og håper at jeg lærer noe :P

                                              

ja, slik sitter jeg her ute og øver. 2 franske bøker, 20 tekster også må jeg jo lære all infoen om tekstene og forfatterne.

Ellers kan jeg fortelle dere at jeg har bestått en danseeksamen :D ! JEg er så sykt glad over det i og med at jeg ikke trodde jeg kunne klare det. Men joda, nå har jeg klart det også! :)

Men nå må jeg gå og fortsette å øve litt før jeg så avslutter for i dag og tar meg en joggetur.

Hannah <3Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frankrikeeventyret

frankrikeeventyret

18, Stavanger

Hei. Jeg er ei 18år gammel jente på utveksling i Frankrike. På denne bloggen skriver jeg om alt jeg opplever i løpet av dette året. Det er en blogg for venner og familie, og alle de som vil lese om mine opplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits