Mange vanskelige avskjeder og imorgen francais ecrit, min ferie i Frankrike.

I morgen er den første store dagen komme. Jeg skal prøve å overleve en 4 timers skriflig franskprøve. Og det er ikke hvilken som helst prøve, det er bac'en i fransk (altså eksamen).  Jeg gjør ikke dette fordi jeg må gjøre det, jeg gjør fordi jeg vil prøve meg. Det er egentlig ganske så sprøtt. Jeg kunne ha hatt ferie nå, slappet av og nytet solen. Istedenfor jobber jeg fra morgen til kveld for i det minste ha en liten sjanse til å klare en fransk bac. Og noe som skremmer meg er at jeg synes nesten det er litt kjekt. HALLO. Hva skjer liksom. Fransk litteratur, alt må læres utenatt og jeg koser meg nesten litt med dette. Kanskje det har noe med å gjøre at jeg vet at dette kan være det siste franske arbeidet jeg gjør. Nei egentlig vet jeg ikek hva grunnen er. Kanskje noen av pappas gener bare plutselig dukker opp hos meg og jeg litt etter litt blir glad i litteraturen som faren min?! Tror egentlig ikke det, men det er ganske merkelig det som skjer. Iallefall skal jeg prøve å overleve dagen i morgen, den neste store prøve blir så den 1 juli. Og det er muntlig (ganske sikker på at det er mye lettere).

Men selvfølgelig nyter jeg også litt denne siste tiden som er igjen her. Sist helg var jeg i sør-frankrike med en veldig god venninne, Annaelle. Vi var i Hyères, et fint lite sted med mange fine strender. Det var helt nydelig der nede. VI badet, spiste is og koste oss hele dagen. Her er noen bilder:

         

 

Går litt baklengs i tiden, men det gjør ingenting. Onsdagen før siste skoledag (som var den 10.) hadde jeg orkester. De hadde laget kake og kjøpt en gave til meg for å si hade. Det var en helt utrolig fin avskjed, men veldig trist. Det var den første avskjeden og allerede den var svært vanskelig selv om jeg bare hadde spilt noen få ganger med disse menneskene.
En annen vanskelig dag var så siste skoledag. Det var så utrolig mange som gren i ett sett. Tårene bare rant og de klarte ikke å stoppe. Jeg slet med å ikke begynne å grine. Jeg ville helst ikke grine i og med at jeg visste jeg fortsatt har en hel måned igjen før jeg reiser, men det var vanskelig.

Beklager at jeg skriver så dårlig, men har ikke mye tid og er ganske så trøtt.

Hannah :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frankrikeeventyret

frankrikeeventyret

18, Stavanger

Hei. Jeg er ei 18år gammel jente på utveksling i Frankrike. På denne bloggen skriver jeg om alt jeg opplever i løpet av dette året. Det er en blogg for venner og familie, og alle de som vil lese om mine opplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits