"Alors on danse.." - Konsert med Annaelle

Jeg er sikker på at alle dere kjenner til Stromae's sang "Alors on danse", jeg var så heldig og fikk høre denne live. Det var bare så utrolig kult. Som dere allerede kan se i musikkvideon hans, klarer han å lage helt enormt rare fjesuttrykk og danser ganske så morsomt. Alt dette gjør han også på scenen men tusen ganger bedre.
         Konserten ble åpnet og startet med Stromae. Han er helt utrolig på scenen og fikk derfor med seg hele salen til å danse og synge. Det var helt utrolig bra stemning, frem til han så var ferdig med sin del av konsert og gruppe nr 2 skulle komme, BB Brunes. Det var helt grusom. Unnskyld til dem som liker denne gruppen, men jeg synes det var grusomt. Altså kanskje rytmen var bra innimellom. Men på scenen ser man også gruppen live, og seriøst, de elsker seg selv og har ikke noe problem med å vise det. Dessuten er det nesten umulig å høre hva de synger. AV og til hadde de engelske sanger, men da orket de bare ikke å synge skikkelig så det ble bare mumling.Men vi hadde det helt utrolig morsomt. VI stod rett vedsiden av alle de som elsket BB Brunes. Annaelle valgte derfor å spøke litt, late som om hun var en fan. Hun brølte flere ganger: "Je t'aime". I slutten da de var ferdige ble trommestikkerne hevet ut til publikum, og gjett hvem som klarte å fange begge. Ja, det var oss. Vi fikk plutselig sykt mye oppmerksomhet av dem som stod vedsiden av oss. Jentene kom for å ta på trommestikkene eller for å kysse dem. Utrolig morsomt. Men så kom den siste gruppen, og den var bare helt ENORM. Dere må bare lytte til den mest kjente sangen de har, nemlig Lily.

http://www.youtube.com/watch?v=a4BnujT2bfo&feature=related

Aaron heter han som synger, og han synger helt nydelig. Det var en perfekt avslutning på en ganske så bra konsert, utenom et litt kjedelig mellomparti. Men Aaron klarte å få dette til å bli en ganske så perfekt kveld. Han synger litt i samme stil som Coldplay, men har alikevel litt sin egen stil også. Dere må nesten bare gå inn på internett å høre ham. Så her har dere bilder av hver av dem som spilte på konserten. Tok ikke noen bilder selv.

Alle bildene er hentet fra google.
                           

Aaron  (synger helt nydelig)          BB Brunes(liker jeg ikke)       Stromae ( her ser dere ett av hans
                                                                                                                             morsomme ansikts uttrykk)


Ellers har det ikke skjedd mye nytt. Skal til byen i dag fordi jeg trenger sandaler og danse bukse til den danse eksamenen jeg skal ta.            

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frankrikeeventyret

frankrikeeventyret

18, Stavanger

Hei. Jeg er ei 18år gammel jente på utveksling i Frankrike. På denne bloggen skriver jeg om alt jeg opplever i løpet av dette året. Det er en blogg for venner og familie, og alle de som vil lese om mine opplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits