YFU-helg

Skolen har begynt igjen noe som betyr at vi har hatt lekser, prøver og alt det der som har med skole å gjøre.
Siden sist har det også vært 17.mai, noen jeg desverre ikke fikk feiret i det hele tatt. Den 17. mai begynte jeg på skolen kl 9h og sluttet kl 18h, så hadde jeg dansing fra 19h til 21h. Men jeg stod opp klokken 8h, skrudde på PC'en og så på direktesendingen til NRK. Dette gjorde at jeg plutselig fikk helt syk 17.mais stemning. Bare det å høre at kopsene spilte og se folk gå i bunad med norske flaggene gjorde at jeg fikk helt sykt lyst til å reise ned, hive på meg bunad og delta, men jeg måtte gå på skolen. Så desverre ble det ikke noe feiring her.

Ellers har det ikke skjedd noe mer utenom at vi hadde det siste YFU møtet denne helgen. VI snakket om det å reise hjem, noe jeg syntes bare var grusomt iog med at vi fortsatt har litt tid igjen. Jeg syntes det var kjekt å se folkene igjen, men selve helgen, vell orker ikke å snakke om den så dere for heller bare se bildene. Ellers må jeg desverre si jeg ikke har så mye tid til blogging, så innleggene fremover blir korte og med litt bilder her og der. Jeg har nemlig så mye annet som skjer, at bloggen ikke blir prioritert.

Her kommer bildene fra helgen, så håper jeg dere aller har det bra.
              

    

2 kommentarer

Tuva

24.mai.2011 kl.08:44

like d like d hilsen tuva<3

meg :)

24.mai.2011 kl.21:15

det e så kjekt at du kommentere, vennen min ! <3

Skriv en ny kommentar

frankrikeeventyret

frankrikeeventyret

18, Stavanger

Hei. Jeg er ei 17år gammel jente på utveksling i Frankrike. På denne bloggen skriver jeg om alt jeg opplever i løpet av dette året. Det er en blogg for venner og familie, og alle de som vil lese om mine opplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits