Merci beaucoup a tout le monde!

Ja, jeg vil igjen takke alle for de fine gratulasjonene og gavene jeg fikk i dag! Jeg ble så utrolig glad! Dagen i dag har vært ganske anderledes enn det mine bursdager er i Norge. Jeg hadde det strålende og nøt dagen, men alikevel. Familie feirer ikke bursdager like mye som vi gjør i min familie. De gratulerte osv, men vi hadde ingen kake (men jeg kjøpte meg en kake så jeg hadde noe til slutt). Derimot sang de høyt på skolen for meg midt i gangen (litt flaut).

           

Her er veksen jeg fikk av min kjære søster, genseren jeg fikk av foreldrene mine og en til genser jeg fikk av Joris. Ble veldig glad over det! Ellers fikk jeg vidunderlige øyredobber av Tuva, en veldig fin ring fra Marie, sjokolade, 2 par sokker og mange fine kort og hilsninger.
TUSEN, TUSEN TAKK! :)

Og sist men ikke minst bursdagsbilde av meg (noen mamma veldig gjerne ville ha). Jeg vet at når man blir 18år er man voksen og skal oppføre seg voksent, emn jeg synes det er viktig man fortsetter å være seg selv og beholder litt av det barnet man har inni seg.
Et lykkelig, men litt trøtt bursdagsbarn! :D


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frankrikeeventyret

frankrikeeventyret

18, Stavanger

Hei. Jeg er ei 17år gammel jente på utveksling i Frankrike. På denne bloggen skriver jeg om alt jeg opplever i løpet av dette året. Det er en blogg for venner og familie, og alle de som vil lese om mine opplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits