Putain, for en kveld!

Etter en ukes hard jobbing, var jeg bare helt sinnsykt klar for å ha det kjekt og ikke tenke på skole. Fredagen begynte med vanlig skole frem til kl 16h. Etterpå dro vi til byen (Lorena, Maud og meg) for å kjøpe inn det vi trengte til kvelden. Etter å ha fått alt vi ville tok vi trammen hjem igjen. Jeg pakket alt jeg trengte og gikk til Lorena fordi jeg skulle kle meg der. Men før det møttes vi alle ved Mc Donalds for å spise.
          Etter spising, en god dusj og sminking møttes vi ved skolen rundt 21h. Allerede på lang avstand kunne vi høre musikk. Noen var forran skolen, andre i parken rett vedsiden av. Vi hadde musikk, snakket og hadde det gøy. Det var nemlig slik at bussene som kjørte oss ikke kom før 23h og de to første bussene var for de som er yngst. Vi koste oss derfor mens vi ventet på midnattsbussen som vi hadde valgt å ta. Da klokken så var 24h, merket vi plutselig at vi ikke var de eneste som ville ta denne bussen. Den var stappfull med partyklare mennesker så vi hadde en 20min lang busstur med veldig god stemning. Da vi kom frem og dørene åpnet seg, hørte vi bare bassen fra musikken som ble spilt. Endlig inne begynte vi å danse og ha det gøy. Det var stappfult og en helt enrom stemning. Tror det er nesten umulig å beskrive det fordi man bare må ha opplevd og sett det. Men fy søren det var bra. Vi danset, sang og ble kjent med mange nye mennesker. Kan virkelig ikke slutte å si hvor utrolig kult det var! Bussen vi tok hjem igjen gikk kl 04h30. Så vi var ved skolen i 5h tiden. Jeg har desverre enda ingen bilder, men de kommer nok iløpet av denne uken. Og da legger jeg dem ut på bloggen slik at dere kan se litt.

Lørdagen hadde jeg så bryllupet jeg snakket om. Det gikk faktisk veldig bra. Jeg trodde jo at de som skulle gifte seg var unge, men nei der tok jeg feil. De var begge over 50år så mesteparten av gjestene var litt eldre. Som takk fikk jeg så et gavekort som jeg nok skal bruke snart.

Ja og det var det for denne helgen, imorgen begynner skolen igjen. "Woho som jeg gleder meg"...

ps. bilder kommer så snart jeg har noen ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frankrikeeventyret

frankrikeeventyret

17, Stavanger

Hei. Jeg er ei 17år gammel jente på utveksling i Frankrike. På denne bloggen skriver jeg om alt jeg opplever i løpet av dette året. Det er en blogg for venner og familie, og alle de som vil lese om mine opplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits