26 grader, blå himmel og fuglesang - Frankrike en torsdags kveld i begynnelsen av april.

Jeg sitter nå ute og blogger mens jeg venter på å kunne se på en nydelig solnedgang. Det har vært strålende sol hele dagen og vi har hatt op til 28 grader i skyggen hele uken. Det er så utrolig herlig, men desverre kan man ikke nyte solen alt for mye. Som dere vet varer skolen her noen dager frem til 18h, selvfølgelig med noen fritimer der vi setter oss ut og nyte livet, men alikevel.
         Jeg beklager at jeg ikke har oppdatert bloggen på lenge, men akkurat nå er det veldgi mye som skjer. Det er mye jobbing på meg for tiden, og når jeg ikke jobber er jeg aldri hjemme. Det betyr jeg har ikke særlig mye tid til å skrive, men nå tenkte jeg det hadde vært koselig å sette seg ned og fortelle litt.

Jeg har det fortsatt helt strålende, spesielt nå når solen er kommet og vi kan gå i shorts og t-skjorte. Desverre kunne jeg ikke nyte det fine været denne helgen fordi lørdag måtte jeg være inn hele dagen og søndag måtte jeg jobbe for skolen. Ja, jeg var inne hele lørdagen. Dagen startet med at jeg lærte meg dansen til danseeksamen (det var utrolig vanskelig og anstrengende), etterpå deltok jeg på planet couleur og stod stand med YFU. Om kvelden var jeg så utrolig trøtt at jeg ville helst bli hjemme, men så hadde jeg blitt invitert til grilling hos compisen til Joris, så det ble grilling frem til jeg nesten sovnet ved bordet og valgte å gå hjem.
          Denne uken har jeg jobbet mye for skolen og snakket med lærere og ledere ved skolen om forskjellige saker og ting. Mye som skjer her for tiden så jeg er ganske sliten. MEN, imorgen kveld skal jeg bare glemme alt, ikke tenke på skolen, ikke tenke på noe, bare nyte det å være sammen med mine venner og klassekamerater. VI skal nemlig har Soiree du lycee(disko med hele skolen). Det begynner kl 23h og slutter 05h. Det skal bli utrolig kjekt. Vi (de jeg er mest med) møtes litt før nede ved parken vedsiden av skolen for å spise og kose oss før vi tar bussen til "stedet der vi skal ha det gøy". Jeg gleder meg så utrolig mye! Det skal bli deilig. Jeg har jo vært med venner og alt sånn flere ganger, men denne uken har vært så anstrengende at jeg kommer til å nyte en dag med pause. Men så skal jeg oversette et brullyp lørdag kl 16h, så jeg kommer nok til å være ganske så trøtt lørdag kveld.

Det har ikke skjedd mye nytt som er særlig spennende. Livet er enda det samme, skole, venner, dansing og så er jeg litt her og der i helgene, egentlig nesten aldri hjemme dersom jeg ikke jobber med lekser. Jeg skal oppdatere litt mer nøyaktig iløpet av helgen så kan jeg fortelle dere litt om fredagskvelden.
(håper dere forstår hva jeg har skrevet, jeg ser nemlig neppe noe her i solen)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frankrikeeventyret

frankrikeeventyret

17, Stavanger

Hei. Jeg er ei 17år gammel jente på utveksling i Frankrike. På denne bloggen skriver jeg om alt jeg opplever i løpet av dette året. Det er en blogg for venner og familie, og alle de som vil lese om mine opplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits