Sunshine!

Det ble en liten forandring på bloggen min, ikke at jeg er fornøyd, men jaja. Litt bedre enn før ble det jo.

Da har vi til og med begynt på uke nr. 2 etter ferien og jeg kan allerede si jeg gleder meg til den neste ferien. Og det finnes flere grunner. Vi begynner å få finere vær for hver dag som kommer. Den siste uken har det hevr dag vært mellom 8 og 15 grader med blå himmel og strålende sol. Det er da ganske drit å måtte se på det fine været gjennom vinduet mens du på sitte inne å jobbe. Og når skolen endelig er over er solen allerede på vei ned og temperaturen også. Helldigvis fikk jeg nyte noe timer med sol og varme i dag i og med at flere lærere ikke var på skolen.
Men tilbake til hvorfor jeg vil ha ferie. Altså først og fremst må jeg komme med den beste nyheten, Tuva kommer på besøk! :D Jeg gleder meg så utrolig mye til å se henne igjen! En annen grunn er at vi da sammen kan nyte det fine være (dersom det holder seg så fint). Vell jeg bare ramser opp resten av grunnene, merker det blir lettere:
- jeg skal feire bursdagen min
- jeg skal kanskje på en konsert
- jeg skal finne på mye kjekt med mine tre favoritt jenter her i Frankrike (og sikkert også med Joris)
- jeg skal kanskje på en dansecamp
Mye å glede seg til her, men selvfølgelig gleder jeg meg mest til å se TUVA! :D

Men tiden går nok kjempe fort, og vips så er hun her. Det er nemlig også ting som skjer før ferien. Det første jeg kan se frem til er den 2.april. Da skal jeg nemlig lære dansen til danse eksamenen jeg skal ta. Etterpå er det den 8.april fordi vi da skal ha fest med skolen. Så kommer bursdagen min den 12. april (ikke at dagen er så bra i og med at jeg har skole til 18h og dans etterpå), men det blir nok kjekt alikevel. Har allerede hørt om noen galne ting jente på skolen ville gjøre den dagen, men vi får se hva som skjer. Og en gang innimellom der skal jeg til Lyon for å møte Frida :)

Ja, så det er mye å glede seg til her. Men nå må jeg nesten gå før det blir for sent.

Bisous
Én kommentar

Tuva

22.mar.2011 kl.08:22

JIPPIII :D glede meg masse masse masse!!!! <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

frankrikeeventyret

frankrikeeventyret

17, Stavanger

Hei. Jeg er ei 17år gammel jente på utveksling i Frankrike. På denne bloggen skriver jeg om alt jeg opplever i løpet av dette året. Det er en blogg for venner og familie, og alle de som vil lese om mine opplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits