"Livet er som potetgull; sprøtt og helsefarlig! "

Ja, og akkurat et slikt liv har jeg hatt dagene etter å ha vært i NY. Frem til tirsdagen skjedde ikke særlig mye. Jeg la meg tidlig og stod opp sent for å ta igjen den søvnen jeg mistet menst jeg var og hadde det kjekt i New York. Når jeg ikke sov var jeg som regel med Joris, ville jo ellers ikke ha sett ham i det hele tatt iløpet av ferien.
Tirsdag pakket jeg igjen sekken min, men denne gangen skulle jeg til Michelle. Men før det skulle jeg i en bursdag til en gutt i klassen (tidligere vertsbror til Maike). Han hadde invitert mange venner, men i og med at det var ferie var det mange som ikke kunne. Vi endte opp med å være 3 jenter og 10 gutter. I grunnen var det ganske morsomt. Mye lettere med gutter enn jenter. De har ikke så mange problemer. Det ble en helt utrolig kul og litt lang kveld. Vi overnattet alle hos ham i og med at han bor så langt vekke fra sentrum. (her kommer 3 av bildene jeg tok, orker ikke å legge ut mer^^)


(et bilde av bursdagsbarnet til venstre)


(tydelig bevis på at når guttene begynte å sloss, så dret de i at jeg var en jente. )


(heldigvis klarte jeg noen ganger å forsvare meg!)

Morgenen etter gikk det så rett med toget til Michelle. Onsdagen gjorde vi ikke så mye, men torsdagen derimot. Vi gikk til Grenoble tidlig om morgenen for å ta en helvetes (beklager språket) test for å finne ut hviklet nivå vi burde ta på DELF'en. Heldigvis overlevde jeg, men seriøst. Men gjør frivillig fransk prøver i ferien, jo det er bare Michelle og meg. Etter nesten 2 timers prøve gikk vi på shopping i Grenoble. Helt utrolig koselig. Vi ble lenge og spiste taco i byen før vi tok bussen hjem igjen. Fredag kveld skulle vi lage norsk mat til familien. Men før vi begynte med det tok vi oss en tur i nabolaget med hettegenser og joggebukse.(samme anntrekk som på bildene). Vi klarte å skremme bort alle. Om kvelden laget vi så fastelavensboller og kjøttboller i brun saus med poteter og gulrøtter - naaaam!
Lørdagen gikk til lenge soving og latskap om dagen. Kvelden kom så Frida, sammen gikk vi ut til Villard de Lans ok koste oss. Måtte desverre gå hjem til midnatt, men det var kjekt alikevel. (her bilder fra de galne norske jentene som ikke er norske egentlig)


(Michelle baker - respect)


(Vår klesstil iløpet av dagene våre sammen)


(med litt musikk og kjokolade fikk vi litt for mye energi. Jeg ble hiphopperen og Michelle ble nonnen.)


Jeg har hatt de beste feriene ever! Tusen takk til alle.

Bisous

 

Én kommentar

Nonna

16.mar.2011 kl.00:26

hahaha, I liiiiike it!

Skriv en ny kommentar

frankrikeeventyret

frankrikeeventyret

17, Stavanger

Hei. Jeg er ei 17år gammel jente nå er på utveksling i Frankrike. På denne bloggen skriver jeg om alt jeg opplever i løpet av dette året. Det er en blogg for venner og familie, og alle de som vil lese om mine opplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits