New York - The city that never sleeps

Det at New York aldri sover er noe som er veldig sant. Går du ut om kvelden i New york møter du mange tusen  mennesker, til og med kl. 2h om natta. Turen min til New York var helt utrolig bra. Jeg så og opplevde så mye nytt, helt ubeskrivelig. Og derfor skriver jeg heller ikke særlig mye på dette innlegget, men legger heller ut bilder av de beste minnene med en liten beskrivelse under. Men før dere ser på bildene ber jeg dere om å sette på denne musikken, detet har nemlig blitt vår NY sang etter å ha vært innom hollister der de spilte den.
http://www.youtube.com/watch?v=-GlPDRmV6tc
(Maud - en av de tre kuleste jentene jeg har blitt kjent med her i Frankrike)(her har vi oss fire samlet, Marine, Lorena, Maud og meg)
(vi fikk til og med se et lite danseshow i midten av NY)


(innom legobutikken var vi også)

(time square)(museumet der de spilte inn filmen "natt i museet")(De typiske gule taxiene)(M&M butkken - kunne ha kjøpt alt der inne, en endte opp med å bare se på det og ta bilder)

(Dette er faktisk ganske så sant)(MOMA - 3 timer museum)
(China town)


(central park)

(NY by night)

( og dette fikk vi som overraskelse den siste kvelden - 1 time kjøring)Det med limousinene må jeg nesten forklare litt nærmere. Dagen da vi var ved museumet der filmen "Natt på museet" ble spilt, satt vi utenfor og venten 30min på lærerne. Mens vi satt der og ventet kom han som selger disse turene med limousinen, bort til oss for å prøve å få oss til å kjøpe en tur. Alle var helt gira på å prøve å få ned prisen så mye som mulig, men ingen turte å snakke. Det endte opp med at jeg oversatte alt de ville si og satt der og forhandlet med denne mannen. Han ville selge oss 1times tur for 8 dollar per person. Dette var selvfølgelig alt for dyrt. Det endte opp med at vi klarte å få prisen ned til 2 dollar per person. Men tullet jo bare fordi vi absolutt ikke hadde tid for en tur den dagen. Men læreren tok helt hemmelig med seg kortet hans og husket hva vi hadde avtalt som pris. Den siste dagen bestilte hun da limousinen for oss. Det var helt utrolig kult. VI ble delt inn i to grupper og fikk 1 times kjøretur rundt i NY. Høy musikk, gira og glade mennesker og en limousin, perfekt! Turen kunne ikke ha sluttet bedre enn dette.
Alt i alt var NY rett og slett virkelig den kuleste turen i mitt liv. Jeg ble bedre kjent med kjempe mange mennesker, fikk meg mange nye venner og snakket ekstremt mye fransk (man snakker nemlig ikke engelsk i amerika dersom man er med en fransk klasse). Jeg kommer aldri til å glemme denne turen!

Bisous

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frankrikeeventyret

frankrikeeventyret

17, Stavanger

Hei. Jeg er ei 17år gammel jente nå er på utveksling i Frankrike. På denne bloggen skriver jeg om alt jeg opplever i løpet av dette året. Det er en blogg for venner og familie, og alle de som vil lese om mine opplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits