New York, here I come!

I morgen reiser jeg endelig til NY. Jeg gleder meg så utrolig mye.  Kofferten står ferdigpakket på rommet, passet ligger i håndbagasjen og maten til turen er i kjøleskapet. Jeg er altså klar. Jeg kommer hjem igjen neste lørdag, og da blir det oppdatering om mine dager i NY med mange bilder! Men først og fremst litt oppdatering om det som har skjedd siden sist.
           Jeg har da helt seriøst begynt å lese franske bøker, skrevet av franske forfattere.  Det er ganske sprøtt, men faktisk liker jeg det. Det er da en bok skrevet av Voltaire, den heter Zadig. 

             Ellers har jeg nå meldet meg på en danse eksamen. Den 2.april skal jeg til operaen her i St. Etienne og lære dansen. SÅ ha rjeg 2 måneder tid der jeg skal jobbe hardt sammen med danselæreren før jeg skal til operaen igjen for å danse forran en jury. Er spent og nervøs, men gleder meg for det meste!

Ellers har det ikke skjedd mye nytt. Det går som regel i at jeg er med mine dansevenner, Joris eller jobber for skolen. Men Nå må jeg nesten sjekke en siste gang at jeg har alt jeg trenger.

Bisous! Snakkes igjen om en uke!

 

2 kommentarer

Tuva

24.feb.2011 kl.22:48

Å GLEDE MEG TE Å HØRA MER :D :D :D <3 <3 <3 du e fantastisk å eg merke du har blitt mer fransk

hanni

24.feb.2011 kl.23:48

haha :) har eg det? koss då?

Skriv en ny kommentar

frankrikeeventyret

frankrikeeventyret

17, Stavanger

Hei. Jeg er ei 17år gammel jente nå er på utveksling i Frankrike. På denne bloggen skriver jeg om alt jeg opplever i løpet av dette året. Det er en blogg for venner og familie, og alle de som vil lese om mine opplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits