"Mitt nye outfit!"

Ja da har jeg vært på byen og kjøpt meg noe nye plagg. Det er salg så jeg tenkte jeg kunne jo utnytte det litt. Neida, jeg bare tuller. Skal ikke begynne med noen "fashion" bilder her der jeg beskriver hvor jeg har kjøpt alt osv. Jeg ville bare avslutte en liten spøk jeg hadde med pappa.

Jeg skal øyeblikk legge meg og prøve å sove. Det er allerede for sent. Planen var egentlig å gå til sengs 21h30 og sove 22h, men det fungerte ikke helt. Jeg er for nevøs og spent. Tanken på at jeg sitter på bussen imorgen på vei til PAris, og så skal løpe på mandag, gjør meg helt våken og nervøs. Jeg har nesten pakket ferdig. Jeg har til og med kjøpt inn en pose med 500g M&M for meg og de andre som vi skal spise etter å ha løpt.  Det fortjener vi nemlig. Men nå får jeg legge meg, så kan jeg heller skrive om de siste dagene og opplevelsene i neste innlegg!

Ønsk meg lykke til! ;)

Bisous!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frankrikeeventyret

frankrikeeventyret

17, Stavanger

Hei. Jeg er ei 17år gammel jente nå er på utveksling i Frankrike. På denne bloggen skriver jeg om alt jeg opplever i løpet av dette året. Det er en blogg for venner og familie, og alle de som vil lese om mine opplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits