"Det snør, det snør...

tiddeli bom.De'r det det gjør, tiddeli bom.

Nå snør det mye mer enn før tiddeli bom og huttemei tu."

 

Ja, nå har snøen kommet til Frankrike også. Perfekt timing, både negatift og positift.  Pga snøen som har kommet er det svært mye kaos her i St. Etienne. Det betyr at crossen som skulle ha vært imorgen har blitt flyttet til den 15. desember, noe som er litt dumt. Hadde virkelig gledet meg til den! Ellers hadde jeg ikke dansing idag. Det er vel det som er det dummeste. Vi skal ha en forestilling denne lørdagen og jeg kunne virkelig ha trengt den dansetimen. Det morsomme med det hele er at vi kanskje ikka har skole imorgen fordi ingen busser går. De har ikke vinterdekk og kan derfor ikke kjøre. Og det er ikke bare bussene som ikke har vinterdekk, jeg tror 1/40 bilder her har vinterdekk. Det er helt utrolig. Alle vet at det kommer til å snø og de har hatt det før, men når snøen kommer er det bare kaos. Men jaja. Jeg synes det er koselig. Det går liksom opp for meg at sommeren er over og julen kommer snart. Men nå må jeg gå. Ville bare gi beskje om at vi har fått snø!

 

bisous! <3

Én kommentar

Ida

30.nov.2010 kl.22:04

Det e sjelden at eg e sjalu på snø, men nå e eg det faktisk! Koffår har dåkkår snø og ikkje me!? Det e liksom eg som bor i det kalde og mørke nord, ikkje du! :P Men Mosvannet e fryst igjen då, så nå kan me gå på skøyter (så har du någe å ver misunnelige på òg) :)

Håpe kaoset holde seg så lenge som mulig så du får masse fri fra skolen! :D

Skriv en ny kommentar

frankrikeeventyret

frankrikeeventyret

17, Stavanger

Hei. Jeg er ei 17år gammel jente nå er på utveksling i Frankrike. På denne bloggen skriver jeg om alt jeg opplever i løpet av dette året. Det er en blogg for venner og familie, og alle de som vil lese om mine opplevelser.

Kategorier

Arkiv

hits